Betaalbaar wonen in de gouden driehoek | 't Hof van Wingene

't hof van wingene, wonen, vastgoed, project, West-Vlaanderen, spirit projectsWonen in de gouden driehoek van West-Vlaanderen, tussen Gent, Brugge en Kortrijk, is hot maar bijna onbetaalbaar geworden. En toch doet er zich nu een schitterende opportuniteit voor. ’t Hof van Wingene in het centrum van Wingene wordt ongetwijfeld een populaire pleisterplek. Wie hier zijn ‘kribbe” vindt, zal zich gelukkig prijzen.’t Hof van Wingene wordt ongetwijfeld een populaire pleisterplek. Wie hier zijn ‘kribbe” vindt, zal hier geen spijt van hebben!

Dankzij de expertise die men in huis heeft op vlak van studie, ontwikkeling, marketing en verkoop, wil SPIRIT PROJECTS uitgroeien tot een belangrijke speler binnen de bouw- en vastgoedmarkt. CURON legt zich sinds 2017 toe op de ontwikkeling van private woonprojecten van middelgrote en grote omvang op centrumlocaties. Voor ’t Hof van Wingene sloegen ze de handen in elkaar. Peter Decat legt uit waarom dit zo’n uitzonderlijk project is.

Een plek om tot rust te komen

“Onlangs zijn we gestart met de afbraakwerken van het oude St. Anna rusthuis. Op die site, pal in het centrum, willen we nu een totaal nieuwe woonbeleving realiseren. De locatie is top. Wingene is geen grote gemeente, maar ze bruist wel. Wie het bewonersaantal van 14.280 wil opdrijven, weet zich verzekerd van veel groen en ruimte: uitgestrekte weilanden en landbouwgronden, dichte bossen, mooie vergezichten waar her en der kastelen in gedropt zijn.

Als je hier dichtbij op zoek gaat naar werk, zal je zeker niet lang moeten solliciteren. Heb je een kantoorplek in de stad, dan speelt de centrale ligging in het voordeel. Het sluit heel vlotjes aan op verschillende belangrijke verkeerassen, je zit onmiddellijk op de E40 of de E403.

Voor kortere verplaatsingen kan je beroep doen op het goed uitgebouwde openbaar vervoersnet. Winkelen zullen de bewoners van ons project waarschijnlijk te voet doen. Lokale handelaars, verschillende supermarkten, het postkantoor, horeca, het sportcomplex en zwembad De Alk: alles vind je in de onmiddellijke buurt. Scholen en kinderdagverblijven liggen op korte fietsafstand. Een beter oord om je te settelen is haast niet te vinden.”

Woningen en appartementen van topkwaliteit

“’t Hof van Wingene wordt perfect geïntegreerd in de dorpskern. We zullen er een residentie optrekken met een plat dak, die bestaat uit 4 bouwlagen. Goed voor 24 energiezuinige wooneenheden van hoge kwaliteit, variërend in grootte van 75 tot 133 vierkante meter. Elk appartement is voorzien van een zit- en eethoek, open keuken, badkamer, afzonderlijk toilet, berging en 1, 2 of 3 slaapkamers. De grote raampartijen zorgen ervoor dat in leefruimtes voldoende natuurlijk licht naar binnen wordt getrokken.

Op het eigen terras is je privacy gegarandeerd. De architect zorgde voor voldoende afstand met de buren, zodat mogelijke inkijk tot een minimum beperkt blijft. Parkeren kan ondergronds in het garagecomplex met open staanplaatsen.Aan het begin van het perceel, tussen de Beernem- en Futselstraat, worden ook nog 7 nieuwbouwwoningen gebouwd, met 3 of 4 slaapkamers, zuidelijk georiënteerde tuin, garage en terras. Het hele project vormt een architecturale eenheid en er worden semipublieke groenzones in voorzien. Hier vinden zowel jongeren, gezinnen als ouderen zonder twijfel de ideale leefomgeving.”
Interesse?

Voor meer informatie kan u ons steeds bereiken op +32(0)475/98 89 01, info@spiritprojects.be of u kan terecht op de website www.hofvanwingene.be