Appartement in 3D op uw maat in project 't Hof van Wingene

Spirit Projects BV en Curon NV bieden voor hun project 't Hof van Wingene, gelegen in het centrum van Wingene, een unieke service aan waarbij het grondplan van het appartement of de woning van uw keuze volledig op maat in 3D (doorsnede) wordt ontwikkeld. Hierdoor krijgt u een zeer duidelijk beeld van de leefruimtes en de mogelijkheden van meubelopstellingen.

Op de oude site van het Sint-Anna rusthuis, tussen de Beernem- & Futselstraat, wordt een totaal nieuwe woonbeleving gecreëerd onder de naam ’t Hof van Wingene. Een totaal realisatie van Curon & Spirit Projects.’t Hof van Wingene streeft naar een kwalitatieve en duurzame nieuwbouwontwikkeling dat zich integreert in de hernieuwing van de dorpskern. 3 verschillende woontypologieën zullen er gefaseerd gebouwd worden in combinatie met semipublieke groenzones. In eerste fase worden 7 nieuwbouwwoningen gebouwd, samen met een van de twee meergezinswoningen die in de midden zone voorzien worden.

Interesse?

Voor meer informatie kan u ons steeds bereiken op +32(0)475/98 89 01, info@spiritprojects.be of u kan terecht op de website www.hofvanwingene.be

Realisatie

www.spiritprojects.be
www.curon.be